Υπόθεση μεταφοράς σκύλων από τη Μαγνησία ερευνά η Αστυνομία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-06, 21:07:36
Υπόθεση μεταφοράς σκύλων από τη Μαγνησία ερευνά η Αστυνομία

Αστυνομική έρευνα για περίπτωση μεταφοράς σκύλων από την Μαγνησία,  πιθανάμε τελικό προορισμό χώρα του εξωτερικού, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σήμερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί σταμάτησαν φορτηγάκι με το οποίο όπως διαπιστώθηκε μεταφέρονταν σκυλιά, άλλα δεσποζόμενα και άλλα αδέσποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός και συνοδηγός του οχήματος μάζεψαν τα σκυλιά από περιοχές του Πηλίου και του Βόλου και φέρονται να είχαν σκοπό να τα μεταφέρουν στην Γερμανία με σκοπό να υιοθετηθούν.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση αυτή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σχόλια
ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εχω τρεις φορές, πριν από 8 και 3 χρόνια, στείλει αδέσποτα σκυλιά σε φιλοζωικό σύλλογο στη Γερμανία από την Αργαλαστή του Νοτίου Πηλίου. Το πρώτο πράγμα που ζητούν είναι να στείλω φωτογραφία του σκύλου. Πριν από την αποστολή κάθε σκύλου πρέπει να πληρώσω τον κτηνίατρο να κάνει απεντόμωση στον σκύλο και να του βάλει υποδόρια ηλεκτρονική ταυτότητα. Μετά την αποστολή του σκύλου μπορούσα να δω τον σκύλο στην ιστοσελίδα του φιλοζωικού στην Γερμανία να ποστάρει για υιοθεσία. Όταν βρεθεί ανάδοχος τον κατεβάζουν από το site. Κάθε φορά, είχα την δυνατότητα να επικοινωνώ με τους αναδόχους των σκυλιών και να διαπιστώσω ότι τα σκυλιά θα περάσουν καλή ζωή.
Γιώργος Εφεντάκης - 2019-02-09 12:14:58
ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση αυτή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όπως λέτε, και αν οδηγός και συνοδηγός του οχήματος μάζεψαν τα σκυλιά από περιοχές του Πηλίου και του Βόλου και φέρονται να είχαν σκοπό να τα μεταφέρουν στην Γερμανία με σκοπό να υιοθετηθούν, δεν βρίσκω κάτι κακό, αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται σ αυτή την περίπτωση, από το νόμο.Εφόσον οι αρμόδιοι δεν κάνουν κάτι, για να αντιμετωπίσουν το θέμα με τα αδέσποτα, που πολλές φορές, όταν δημιουργούν αγέλη γίνονται επικίνδυνα, και έχουμε πολλές επιθέσεις σε πεζούς, δρομείς, ποδηλάτες, νομίζω όπως παρουσιάζεται το θέμα, είναι σαν να κάνανε κανένα μεγάλο κακό αυτοί οι άνθρωποι. Αν δεν τα έκλεψαν από κάπου, και απλά τα μάζεψαν, πολύ καλά κάνανε, αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται σ αυτή την περίπτωση, από το νόμο. Αφού δεν κάνουμε πολλές εξαγωγές, άλλων ειδών, προϊόντων κλπ., να ένα καινούργιο είδος προς εξαγωγή. Ευχαριστώ πολύ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ - 2019-02-07 16:23:17
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=