Ευχήθηκε στους νέους διοικητές ο συντονιστής Νίκ. Ντίτορας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-06, 18:19:38
Ευχήθηκε στους νέους διοικητές ο συντονιστής Νίκ. Ντίτορας

Το «παρών» στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης της 1ης Στρατιάς, που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα» στη Λάρισα και ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος ανέλαβε καθήκοντα διαδεχόμενος τον απερχόμενο αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, έδωσε ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας.

Στη συνέχεια ο κ. Ντίτορας μετέβη στο Αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγα Μάχης, όπου έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας από τον αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη στον αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Στις τελετές παρευρέθησαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας και οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων.

Ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών της 110 ΠΜ, όπου ο συντονιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας, τον διοικητή ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στους νέους διοικητές και συνεχάρη τους απερχόμενους για τη μέχρι τώρα πορεία τους.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=