ΤΟΠΙΚΑ

Ζητεί επιδιόρθωση φθορών και ασφαλτόστρωση δρόμου

ζητεί-επιδιόρθωση-φθορών-και-ασφαλτό-630099

Μήνυση κατά εταιρείας κατέθεσε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας

Μηνυτήρια αναφορά κατά εταιρείας κατάθεσε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη. Η αντιπεριφερειάρχης ζητεί να γίνει η επιδιόρθωση των φθορών στο οδικό δίκτυο Βόλου – Καλών Νερών στο ύψος της Αγριάς και να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος στο κομμάτι του που έγιναν προχθές τομές.

Στη μηνυτήρια αναφορά η κ. Κολυνδρίνη σημειώνει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας είχε ενημερώσει εγγράφως την εταιρεία ότι στις 7 Νοεμβρίου ξεκινούσαν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Εντούτοις δεν έλαβε καμία απάντηση εάν υπήρχε κάποια υπολειπόμενη εργασία. Αντίθετα προχθές η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας διαπίστωσε ότι η εταιρεία προχώρησε σε εργασίες στο επίμαχο κομμάτι του ασφαλτοστρωμένου δρόμου και έκανε μεγάλες διατομές ενώ ο δρόμος είχε ασφαλτοστρωθεί πρόσφατα από την Περιφερειακή Ενότητα.

Μάλιστα, προχώρησε στις εν λόγω εργασίες χωρίς να λάβει καμία άδεια παρά μόνο με την αποστολή ενός πρόχειρου email σε υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας.

Για το θέμα η κ. Κολυνδρίνη είχε κάνει και ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο FB προχθές.

Αναλυτικά στην ανάρτηση ανέφερε:

«Αν κάποιες εταιρείες θεωρούν πως είναι κράτος εν κράτει, θα τις διαψεύσεω πάραυτα. Οι εποχές του τύπου «ό,τι θυμάμαι χαίρομαι», έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί… «Εις αύριον τα σπουδαία!. Εισαγγελέας… Τέλος με αυτό το παραμύθι. Η εν λόγω εταιρεία είχε ενημερωθεί και ερωτηθεί από τις 7 Νοεμβρίου με έγγραφό μας.. Ούτε πήρε άδεια τομής. Θα ξανακάνει τον δρόμο όπως ήταν… Αυτό σαφώς δεν αναιρεί τη θέση μου περί εισαγγελέα.

Μόνο αυτό θα κάνουν αν θέλουν να μην πάρει συνέχεια το θέμα. Τους ενημέρωσα από 7 Νοεμβρίου εγγράφως. Δεν με ενημέρωσαν για καμία υπολειπόμενη εργασία. Σήμερα χωρίς άδεια κάνουν μεγάλες τομές και καταστρέφουν τον δρόμο. Ολα αυτά τα γνωρίζει ο εισαγγελέας. Η ανοχή μου τέλος».

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου