ΤΟΠΙΚΑ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο 304 ΠΕΒ

στάση-εργασίας-και-συγκέντρωση-στο-304-π-630989

Στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ

Το Σωματείο Διοικητικών και Τεχνικών Υπαλλήλων 304 Π.Ε.Β συμμετέχει στην στάση εργασίας για το ανθυγιεινό επίδομα που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 από τις 11 π.μ. ως την λήξη του ωραρίου.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική πύλη του 304 Π.Ε.Β.

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του 304 ΠΕΒ και καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 π.μ στην κεντρική πύλη του εργοστασίου.

Στο διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζομένων του 304 ΠΕΒ περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Άμεση ρύθμιση, με οριστικό τρόπο, ΤΩΡΑ, για την απρόσκοπτη καταβολή του Ανθυγιεινού Επιδόματος. Καμία παράταση της εκκρεμότητας για τη μετεκλογική περίοδο.

2. Καμία περικοπή και υποβάθμιση στο ανθυγιεινό επίδομα, έτσι όπως χορηγείται σήμερα.

3. Επέκταση του ανθυγιεινού και σε άλλες κατηγορίες και ειδικότητες που το δικαιούνται και έχουν εξαιρεθεί.

4. Επέκταση στους υπαλλήλους ορισμένου χρόνου, όπως και στους μόνιμους δικαιούχους.

5. Αναβάθμιση κατηγοριών από κατώτερη σε ανώτερη αιτιολογημένα, με αντίστοιχη αύξηση του ανθυγιεινού επιδόματος και επέκταση του θεσμού των ΒΑΕ στους εργαζόμενους του Δημοσίου.

6. Πλήρη κάλυψη των εργασιακών χώρων του ελληνικού δημοσίου με τους απαραίτητους γιατρούς εργασίας και εθνικούς υπεύθυνους ασφαλείας, καθώς και τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται για την ασφάλεια των εργαζομένων. Επέκταση της αρμοδιότητας του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας στο Δημόσιο τομέα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου