Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις πανελλαδικές

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-05, 19:09:38
Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις πανελλαδικές

Από το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

 

Ημερίδα με θέμα «Τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου και οι πανελλαδικές εξετάσεις» διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία παράρτημα Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών της δράσεων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας και τον συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού Εργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο.

Απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου, καθώς και σε καθηγητές μαθηματικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου από 10.45 - 13.30 στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος 3ου Γυμνασίου - 3ου Λυκείου Βόλου (Κύπρου 9 - Λ. Βύρωνος) με ομιλητές τους:

- Παναγιώτου Κωνσταντίνο μαθηματικό, συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού Εργου Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα «Πανελλαδικές εξετάσεις - Τελευταία επανάληψη».

- Θωμαΐδη Ιωάννη δρ. Μαθηματικών, τ. σχολικό σύμβουλο με θέμα «Πανελλαδικές εξετάσεις Μαθηματικών στην Γ΄ Λυκείου: Επιλογή των θεμάτων, βαθμολόγηση των γραπτών και επιδόσεις των μαθητών την τελευταία τριετία».

- Μαυρίδη Γεώργιο μαθηματικό, εκδότη, συγγραφέα με θέμα «Μερικές απόψεις για τη διδασκαλία των Μαθηματικών στην Γ΄ Λυκείου».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=