ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Γ. Μουλά στην «Επιλογή Ευθύνης»

απάντηση-γ-μουλά-στην-επιλογή-ευθύνη-631346

Για την άρνηση έκδοσης ψηφίσματος για τους Εβραίους

«Γκεμπελικές τακτικές» καταλογίζει στην παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» και στην επικεφαλής Νατάσα Οικονόμου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, απαντώντας σε ανακοίνωση της πρώτης η οποία έψεγε τη δημοτική αρχή περί άρνησης έκδοσης ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο για τους Εβραίους.

Οπως αναφέρει ο κ. Μουλάς «για μία ακόμη φορά η κυρία Οικονόμου ως επικεφαλής υπεύθυνη και η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» χρησιμοποιούν γκεμπελικές τακτικές των ναζί του Χίτλερ, προκειμένου να παραπληροφορήσουν και να σπιλώσουν την Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόλου, μάλιστα δε στο θέμα μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Αυτή τη φορά αναφέρονται σε δική μου άρνηση στην έκδοση ψηφίσματος προ τριετίας για τους Εβραίους, ενώ η αλήθεια είναι ότι πάγια θέση και αρχή της Δημοτικής Αρχής ήταν και είναι η έκδοση ψηφισμάτων μόνο για θέματα της πόλης και όχι για άλλα θέματα επίκαιρα και μη. Νομίζουν η «Επιλογή Ευθύνης» και η επικεφαλής της κυρία Οικονόμου ότι θα φθείρουν εμένα και τη Δημοτική Αρχή με τέτοιου είδους άθλια ανακοινωθέντα, που σκοπό δεν έχουν τη στήριξη των Εβραίων, άλλωστε στην ουσία καρφί δεν τους καίγεται για αυτούς, αφού τους χρησιμοποιούν με τόσο αήθη τρόπο.

Πλανώνται πλάνη οικτρά αν νομίζουν ότι με τέτοιου είδους χυδαιότητες θα παραπλανήσουν τόσο τους συμπολίτες Ισραηλίτες, όσο και τους υπολοίπους. Ούτως ή άλλως έχουν βαρέσει διάλυση και μάλλον δεν θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές, διότι ο λαός ήδη έχει αντιληφθεί την ανήθικη πολιτική τους και τη ζημιά που προκάλεσαν στην πόλη μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου