ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση της ΛΑΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Μεταξουργείο

εκδήλωση-της-λασ-για-τις-αυτοδιοικητι-632934

Εκδήλωση για τις αυτοδιοικητκές εκλογές του Μαϊου, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο Μεταξουργείο η Λαϊκή Συσπείρωση. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν o Απόστολος Νάνος, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Αποστόλης Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου.

«Μπαίνουμε στη μάχη, στην πρώτη γραμμή, για τα συμφέροντα των εργαζομένων, των νέων και των γυναικών της πόλης και της περιοχής μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΛΑΣ. «Εχουμε παρακαταθήκη την πρωτοπόρα στάση μας όλα αυτά τα χρόνια για κάθε πρόβλημα που απασχολεί τις λαϊκές οικογένειες, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που προωθούν με μοιρασμένους ρόλους η δημοτική αρχή, η Περιφέρεια και η κυβέρνηση.

Παίρνουμε εντολή για σταθερή, χωρίς υποχωρήσεις, υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, για την προοπτική στο δρόμο της ανατροπής. Μια γροθιά, μαζί, υποψήφιοι και φίλοι, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές, δημοτικές και περιφερειακές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου