Καθαρά Δευτέρα με Λευτέρη Πανταζή στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-01, 18:42:13
Καθαρά Δευτέρα με Λευτέρη Πανταζή στον Βόλο

Ξεκινά η προετοιμασία για το τετραήμερο εκδηλώσεων Αποκριάς - Καθαράς Δευτέρας

 

Ο… ξεσηκωτικός Λευτέρης Πανταζής με την ορχήστρα του θα δώσουν το σήμα για το γλέντι στο σαρακοστιανό τραπέζι του Δήμου Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Από τον Δήμο έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για το τετραήμερο Αποκριάς - Καθαράς Δευτέρας, οι δαπάνες για το οποίο εγκρίθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Απ. Γαλάτη, στην πόλη θα γίνει αποκριάτικος στολισμός, με μάσκες κατά μήκος της οδού Δημητριάδος, στην Αργοναυτών, αλλά και σε σημεία εκδηλώσεων στις δημοτικές ενότητες.

Την έναρξη του τετραήμερου γλεντιού θα σηματοδοτήσει η ορχήστρα της Βορείου Ελλάδας «Τα Χάλκινα» που θα δώσει παραδοσιακό ρυθμό την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων την Παρασκευή 8 Μαρτίου. ««Τα Χάλκινα» θα παίξουν παραδοσιακά τραγούδια στους δρόμους της πόλης πριν καταλήξουν στην πλατεία του Αγίου Νικολάου όπου θα συνεχιστεί το παραδοσιακό γλέντι», σημείωσε ο κ. Γαλάτης.

Το τετραήμερο θα πλαισιώσουν μουσικές εκδηλώσεις και τις επόμενες ημέρες, ενώ το κέφι θα απογειωθεί την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, με το καθιερωμένο πλέον σαρακοστιανό τραπέζι που παραθέτει κάθε χρόνο ο Δήμος Βόλου.

Το τραπέζι θα στηθεί στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου θα υπάρχει μπουφές με πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί και τσίπουρο. Επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής με την ορχήστρα του, ο οποίος θα αναλάβει να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους, δηλαδή όλη την πόλη.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό των δαπανών που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο, θα χρειαστούν ποσά 4.000 ευρώ για τα οργανωτικά έξοδα του τριημέρου της Αποκριάς, 5.000 ευρώ για την προμήθεια του αποκριάτικου διάκοσμου, 5.000 ευρώ για αναλώσιμα και υπηρεσία catering για το σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και τέλος ποσό ύψους 1.500 ευρώ για τη διαφημιστική προβολή των εκδηλώσεων της Αποκριάς.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=