ΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝΑΛ: Τεθλιμμένοι συγγενείς και κομμένοι από ψηφοδέλτια οι 108 που έφυγαν

κιναλ-τεθλιμμένοι-συγγενείς-και-κομμ-637229

Για «τεθλιμμένους συγγενείς και φίλους των κομμένων από τα ψηφοδέλτια μας, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν είναι καν μέλη του Κινήματος Αλλαγής» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα του Εθνους, το οποίο αναφέρεται στις παραιτήσεις 108 στελεχών, λόγω «δεξιάς στροφής» από διάφορες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Βόλος.

Η λίστα των παραιτηθέντων από την τοπική οργάνωση του ΚΙΝΑΛ περιλαμβάνει τα ονόματα του Αγγελου Αγραφιώτη που μέχρι πρότινος ήταν μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη και της Σοφίας Λαμπαδάρη που ήταν μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου του Κινήματος Αλλαγής.

Οι υπόλοιπες παραιτήσεις αφορούν σε μέλη του ΚΙΝΑΛ από την Αττική, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, τους Νομούς Κορινθίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας. Τις πληροφορίες της εφημερίδας διέψευσε επίσης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Σε tweet του υποστηρίζει ότι «οι 81 από αυτούς δεν ήταν καν μέλη του μητρώου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου