ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου για Φ. Κοκκινάκη: Ο θηλυκός Κλουζό ξαναχτυπά

δήμος-βόλου-για-φ-κοκκινάκη-ο-θηλυκός-637975

Ανάρτηση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Φωτεινής Κοκκινάκη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook περί χρήσης των δημοτικών οχημάτων από στελέχη της δημοτικής αρχής για τις ανάγκες προσωπικών μετακινήσεων σε νυχτερινά μαγαζιά και γήπεδα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δήμου Βόλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«O θηλυκός Κλουζό, γνωστή και ως Φωτεινή Κοκκινάκη, ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά, επιδεικνύοντας το αμέριστο ενδιαφέρον της για τα πράγματα του Δήμου, δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου με πινακίδες του Δήμου, που υποτίθεται ότι είναι έξω από το γήπεδο του Αιγινίου και λόγω των αρετών και του υψηλού ηθικού της πλεονεκτήματος που τη χαρακτηρίζουν, επιδίδεται σ’ ένα ακόμα ηθικοπλαστικό δεκάρικο, από αυτούς που προκαλούν εμετό.

Φυσικά οι φωτογραφίες δεν είναι από το Αιγίνιο, αφού διακρίνονται καθαρά οι πυλώνες των προβολέων και όσοι έχουν πάει στο συγκεκριμένο γήπεδο γνωρίζουν καλά ότι δεν έχει προβολείς… Ούτε βεβαίως στρατόπεδο είναι. Αλλά για την πολιτική αξιοπιστία και την σοβαρότητα της Κοκκινάκη μιλά όλη η Ελλάδα, εμείς περιττεύουμε.

Ας σοβαρευτεί λίγο κι ας ασχοληθεί, αν μπορεί, με τα σοβαρά θέματα του Δήμου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου