ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη οι εκλογές για νέα διοίκηση στο σωματείο της ΑΓΕΤ

ολοκληρώνονται-αύριο-πέμπτη-οι-εκλογ-638192

Ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Προσωπικού Τσιμέντων στο εργοστάσιο «Ολυμπος» της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Αγριά. Την ψήφο των τσιμεντεργατών διεκδικούν 21 συνδικαλιστές σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Οι εκλογές ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη στις 8.30 το πρωί και συνεχίστηκαν μέχρι τις 11.30 το βράδυ, ενώ σήμερα οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 το μεσημέρι.

Υποψήφιοι για το ΔΣ, το Εργατικό Κέντρο Βόλου και την Ομοσπονδία υποψήφιοι στο Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Τσιμεντεργατών Βόλου είναι οι: Δημ. Βαϊτσης, Δημ. Βασιλείου, Νικ. Γεωργακόπουλος, Αθαν. Ελευθερούλης, Νίκος Ζυγούρης, Κων. Καουνάς,Αργύρης Κόκκαλης, Θωμάς Κομματάς, Κων. Κοττάς, Βας. Κουδαντζής, Κων. Λεβογιάννης, Βάϊος Μαμουρέλης, Αν. Μπάντζιος, Κων. Μπέκας, Απ. Μπιντάς, Θωμάς Μπουρόπουλος, Δημ. Ρεμπόλης, Κων. Σαρακατσιάνος,Ι. Σπύρου, Δημ. Τσόγκας και Ευαγγ. Χαντζιάρας

Τέλος για την εξελεγκτική επιτροπή υποψήφιοι είναι οι: Μάρκος Βούλγαρης, Ευαγγελία Ναούμ, Ιουλία Ρεφενέ και Παρίσης Στάμος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου