ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε 69χρονο Βολιώτη

η-καρδιά-πρόδωσε-69χρονο-βολιώτη-638750

Αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέληξε. Εντελώς αιφνίδια «έφυγε» χθες το πρωί πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς ο 69χρονος Βολιώτης Παναγιώτης Τσεργούλας, ο οποίος διατηρούσε επί σειρά ετών μάντρα με οικοδομικά υλικά στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, την οποία λειτουργεί σήμερα ο γιος του Ευθύμιος.

Στις 5.30 το πρωί ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ένα βάρος στην καρδιά του και σωριάστηκε στο πάτωμα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που μετέβη στον τόπο παρέλαβε άμεσα τον 69χρονο και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς όμως στο Αχιλλοπούλειο διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Το άγγελμα του θανάτου του τύλιξε στο πένθος την οικογένειά του από την οποία κανείς δεν υποψιαζόταν το παραμικρό. Ο Παναγιώτης Τσεργούλας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε είχε κάποιο προειδοποιητικό σύμπτωμα.

Προχθές ήταν με συγγενείς του μέχρι και τις 10 το βράδυ και φαινόταν να χαίρει άκρας υγείας.

Συγγενείς και φίλοι σπεύδουν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του. Ο Παναγιώτης Τσεργούλας ήταν ένας άξιος επιχειρηματίας, ένας έντιμος οικογενειάρχης, ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Ηλκε την καταγωγή του από τα Στουρναραίικα Τρικάλων, όμως πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στον Βόλο όπου μεγάλωσε και την οικογένειά του, ενώ ήταν αυτοδημιούργητος.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Ανακασιάς Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου