Αγιασμός λεωφορείου του «Ιππόκαμπου»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-30, 16:18:10
Το Δ.Σ. του Σωματείου
Αγιασμός λεωφορείου του «Ιππόκαμπου»

Ανακήρυξη επίτιμων μελών στην κοπή πίτας του Σωματείου Kινητικά Aναπήρων

 

Αγιασμός του ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου που θα διευκολύνει τη μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία προγραμματίζεται στο πλαίσιο της κοπής πίτας του «Ιππόκαμπου», που θα ανακηρύξει επίτιμα μέλη όσους συνέδραμαν την προσπάθεια απόκτησής του.

H ετήσια εκδήλωση - κοπή πίτας του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 13:00 στον μουσικό ταβερνοχώρο «Τα Καναράκια» (Κύπρου 91 - 93). Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση και θα τελεστεί ο Αγιασμός του λεωφορείου από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν από το Δ.Σ. του «Ιππόκαμπου» ως επίτιμα μέλη του Σωματείου όλοι όσοι συνέβαλαν με τις δωρεές τους στην απόκτηση του λεωφορείου.

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν ο μέγας δωρητής ροταριανός (προ) πρόεδρος Χαράλαμπος Τσιμάς, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Αντώνης Ζαχαρακόπουλος, ο (προ) πρόεδρος Νικόλαος Σοφιάδης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας & Δικτύου «Περραιβία» Κωνσταντίνος Σκριάπας, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο διευθυντής Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΝ, πλοίαρχος Αναστάσιος Μιχέλης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της μπάντας πλωτάρχης Γεώργιος Τσιλιμπάρης, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο πρ. πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΒ ΑΕ Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ Νίκος Σαρρής, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Tιμή πρόσκλησης 15 ευρώ (περιλαμβάνει πλήρες μενού, κρασί και ζωντανή μουσική). Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του «Ιππόκαμπου» από μεθαύριο Παρασκευή (11:00 – 13:00) και κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) και Παρασκευή (11:00 – 13:00), καθώς και στην είσοδο του εστιατορίου το μεσημέρι της κοπής πίτας. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6974838599, 6976158678.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=