ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη

πλήθος-κόσμου-στα-ονομαστήρια-του-μητ-638935

Ο κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας σε κρίσιμους καιρούς μιλώντας χθες στην Ανάληψη

Με τη δέουσα επισημότητα γιορτάστηκαν χθες τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος απηύθυνε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας στον κατάμεστο ναό της Αναλήψεως Βόλου. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους τοπικούς άρχοντες και τον λαό για την αγάπη και τη στήριξή τους, ενώ ευχήθηκε να συνεχιστεί το κλίμα ενότητας και συνεργασίας στους κόλπους της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και ευρύτερα.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Αυτοδιοίκησης με προεξάρχοντες τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, εκπρόσωποι του δήμου Βόλου και των δήμων της ευρύτερης Μαγνησίας, θεσμικοί φορείς, κληρικοί και πλήθος κόσμου έδωσαν τις ευχές τους στον κ. Ιγνάτιο.

H πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου και συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου, Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Για τον κ. Ιγνάτιο, το έργο και την προσφορά του μίλησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα ενότητας που σφυρηλατεί ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, ευχόμενος να γίνεται για πολλά ακόμη χρόνια αποδέκτης της αγάπης του κόσμου.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος από την πλευρά του ευχαρίστησε τους πάντες για την ουσιαστική τους συνδρομή στη σφυρηλάτηση των σχέσεων ενότητας και συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί και υπογράμμισε πως «ό,τι κάνω, το κάνω με την καρδιά μου και σας καλώ να ανταποκρινόμαστε μαζί στις ανάγκες». Κλείνοντας ευχαρίστησε τους ευεργέτες της πόλης, τον Νίκο Δεληγεώργη και τη σύζυγό του Σοφία και παράλληλα όσους προσφέρουν για το κοινό καλό.

Ο κ. Ιγνάτιος δέχτηκε ευχές για τα ονομαστήριά του κατά τη διανομή του αντίδωρου, ενώ με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ υπογράμμισε ότι «αποδείχθηκε ότι η ενότητα είναι «όπλο», αλλά και δύναμη για να είμαστε κοντά στον ελάχιστο αδελφό και τις ανάγκες των ανθρώπων. Ετσι το ζω, εισπράττω αυτή την αγάπη και ελπίζω να είμαι ικανός να την ανταποδώσω σε όλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου