ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: «Συνεχίζουμε στο πλευρό του πολίτη»

αχ-μπέος-συνεχίζουμε-στο-πλευρό-του-π-640372

Τόνισε στην κοπή πίτας της παράταξης πλειοψηφίας που έγινε παρουσία εκατοντάδων πολιτών στο «Ξενία» – Ανακοίνωσε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας για την επίλυση των προβλημάτων στο πλευρό του πολίτη, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει κάθε οικογένεια». Τη δέσμευση, που αποτελεί και το επίκεντρο της πολιτικής της δημοτικής αρχής Βόλου, επανέλαβε ο δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής της «Νέας Εποχής, Νέας Δυναμικής» Αχιλλέας Μπέος, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης της πλειοψηφίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου.

Εκατοντάδες κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά με την πληθωρική παρουσία τους όχι μόνο την αίθουσα, αλλά και το φουαγιέ, ακόμη και τον χώρο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, πλαισίωσαν την εκδήλωση, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. «Είναι πολύ συγκινητική η παρουσία σας», σχολίασε από το βήμα της εκδήλωσης ο κ. Μπέος ο οποίος ζήτησε «συγγνώμη» απ’ όσους αναγκάστηκαν λόγω πολυκοσμίας να αποχωρήσουν.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του, ο κ. Μπέος τόνισε ότι η συμμετοχή των πολιτών αποτελεί για τον ίδιο ηθική δικαίωση. «Δείχνει τη μεγάλη αγάπη του κόσμου προς τη δημοτική αρχή. Και μας γεμίζει με την ευθύνη να συνεχίσουμε ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς δεν υποσχόμαστε, αλλά κάνουμε πράξεις με βάση τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών. Στηρίζουμε την καθημερινότητα, τον πολίτη, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που υπάρχουν για να ξεφύγει η πόλη από τη μιζέρια των προηγούμενων ετών. Δημιουργούμε καθημερινά ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας», συμπλήρωσε αφήνοντας αιχμές για όσους προεκλογικά αναλαμβάνουν υποσχέσεις.

Το μοναδικό πολιτικό μήνυμα που έστειλε ενόψει δημοτικών εκλογών από το βήμα της εκδήλωσης ήταν όταν προσκάλεσε τον κόσμο τον ερχόμενο Μάρτιο (μεταξύ 15 και 20 μήνα) στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Κουμουνδούρου. «Ανάλογα με την παρουσία του κόσμου ίσως να μην χρειαστεί να πάμε καν στις κάλπες και να σταματήσουμε την προεκλογική διαδικασία τον Μάρτιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση έγινε η ευλογία της βασιλόπιτας, μοιράστηκαν τα πρώτα κομμάτια στα μέλη της δημοτικής αρχής και στη συνέχεια στους παραβρισκόμενους, με τους οποίους όλοι μαζί απόλαυσαν καφέ ή ποτό.

Στην πίτα υπήρχαν δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δύο χρυσές λίρες, τις οποίες έδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος στους τυχερούς.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου