ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

τιμήθηκε-ο-ταχυδρομοσ-640458

Στην κοπή πίτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας που πραγματοποιήθηκε προχθές

Η πολύπλευρη δράση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που βρίσκεται πάντα στις επάλξεις της προσφοράς, αναπτύχθηκε στη διάρκεια της κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε προχθές στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αργώ», με τιμώμενα Μέσα την ιστορική εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και το τηλεοπτικό κανάλι TRT.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων έδωσε προχθές τα εύσημα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που στηρίζουν και αναδεικνύουν το πολυεπίπεδο έργο της, το οποίο μεταφράζεται σε 18 χρόνια προσφοράς στην πρώτη γραμμή και όπου παραστεί ανάγκη, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και την εκτέλεση δύσκολων αποστολών.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η διευθύντρια σύνταξης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ Βάσω Σαμακοβλή, η οποία εξήρε το έργο και την προσφορά της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, ενώ όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων, σε κάθε κλήση του Βασίλη Ηλιόπουλου σημάνει συναγερμός για τους δημοσιογράφους.

Την τιμητική πλακέτα της TRT παρέλαβε, αντίστοιχα, η Τούλα Παπαδοπούλου.

Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών στην κοπή πίτας

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας Ηλίας Παπαδημόπουλος, ο οποίος έκανε τον απολογισμό δράσης της χρονιάς και αναφέρθηκε στη δράση που «αγκαλιάζει» τον άνθρωπο και έχει ως στόχο την κοινωνική προσφορά στην καθημερινότητα, αλλά και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Παπαδημόπουλος υπογράμμισε ιδιαιτέρως την προσφορά του αντιπροέδρου Βασίλη Ηλιόπουλου, την καθοριστική του συνδρομή στη δημιουργία της εθελοντικής ομάδας και το πλήθος των παρεμβάσεων που έχει γίνει σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, με τους παριστάμενους να χειροκροτούν με ενθουσιασμό και επευφημίες.

Ο κ. Παπαδημόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τους αυτοδιοικητικούς φορείς για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης και κάθε σωτήριας παρέμβασης, με αποδέκτες δεκάδες ανθρώπους από τη Μαγνησία.

Οι δράσεις της Λέσχης πλαισιώνονται από 200 εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία σπεύδουν σε κάθε αποστολή ανθρωπιστικού χαρακτήρα, δίνοντας χέρι βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη.

Στιγμιότυπο από την κοπή πίτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων

Δύο τυχεροί κέρδισαν τα φλουριά στις πίτες που ευλόγησε ο π. Νικόλαος, ιερέας της Μητρόπολης Δημητριάδος. Το ένα φλουρί που κέρδισε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαράλαμπος Πόζογλου αντιστοιχούσε σε εορταστική συσκευασία κρασιών. Το δεύτερο φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ρολόι χειρός, κέρδισε η σύζυγος του μέλους της Λέσχης Αντώνη Βελαλή, Νίκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, των σωμάτων ασφαλείας, του Στρατού, μέλη και φίλοι της Λέσχης και πλήθος κόσμου, που ευχήθηκαν μακροημέρευση στο έργο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου