ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από την Μητρόπολη

προσφορά-παιδικών-καθισμάτων-αυτοκι-641588

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά στην οδική ασφάλεια των παιδιών, προέβη σήμερα η τοπική Εκκλησία. Συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, στο Αλιβέρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος προσέφερε στους μαθητές είκοσι παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και ένα κράνος μοτοσυκλέτας, συμβάλλοντας, με τον τρόπο αυτό, στη διαμόρφωση σωστής οδηγικής και κυκλοφοριακής αγωγής τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας (τμήμα τροχαίας) και την Δ/νση 1θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και κατά τη διάρκειά της, εκπρόσωποι της τροχαίας Βόλου έκαναν σχετική επίδειξη για την ορθή χρήση των παιδικών καθισμάτων.

Την πρωτοβουλία αυτή της Ιεράς Μητροπόλεώς χαιρέτησαν ο Δ/ντής του 10ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας κ. Αναστάσιος Γούκος, ο Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας κ. Βασίλειος Μαρκογιαννάκης και ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γεώργιος Πολύζος.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε ότι «σήμερα κάνουμε το ελάχιστο για τα παιδιά μας, γνωρίζοντας ότι κάθε παιδί που προστατεύουμε είναι για εμάς ο ίδιος ο Χριστός». Εξήρε δε το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των φορέων της πόλης μας, που έχει ως αποτέλεσμα εκδηλώσεις σαν κι αυτήν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου