ΤΟΠΙΚΑ

Προμήθεια ψηφιακού ακτινολογικού για το Νοσοκομείο Βόλου

προμήθεια-ψηφιακού-ακτινολογικού-γι-643501

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο της προμήθειας ψηφιακού ακτινολογικού στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθώς μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, έδωσε την έγκριση για υπογραφή σύμβασης κατασκευής για το εν λόγω έργο.

Μετά την χρηματοδότηση του έργου της δημιουργίας ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας, που πρόκειται πολύ σύντομα να δοθεί προς χρήση, συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ για το Νοσοκομείο Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί το έργο της προμήθειας ψηφιακού ακτινολογικού συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η αιρετή Περιφέρεια σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των υποδομών τους. Μετά τη χρηματοδότηση της δημιουργίας ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας που σύντομα αναμένουμε να δοθεί προς χρήση, προχωρούμε στη χρηματοδότηση της προμήθειας ψηφιακού ακτινολογικού για το Νοσοκομείο Βόλου. Εξοπλίζουμε και αναβαθμίζουμε τη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον στον ασθενή και τις ανάγκες του. Πιστεύουμε και στηρίζουμε τη δημόσια υγεία, ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες περίθαλψης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου