ΤΟΠΙΚΑ

Νέος εξοπλισμός για τις Υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας [photos]

νέος-εξοπλισμός-για-τις-υπηρεσίες-πρα-645093

Ενα μέρος του νέου στόλου απορριμματοφόρων, αυτοκινήτων και μηχανημάτων, που θα ενταχθεί στην δύναμη των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Βόλου, παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο νέος εξοπλισμός των δύο νευραλγικών Υπηρεσιών του Δήμου αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς του πολίτες.

Με τα νέα οχήματα σχηματίστηκε πομπή και κινήθηκαν από την οδό Λαμπράκη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ ένα από τα απορριμματοφόρα οδήγησε ο ίδιος ο κ. Μπέος στους δρόμους του Βόλου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βόλου επεσήμανε: “Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα, ημέρα χαράς για την πλειοψηφία και πόνου για την αντιπολίτευση. Από την μεγάλη παραγγελία των 41 οχημάτων και μηχανημάτων, παραλάβαμε και παραδίδουμε σε λειτουργία τα 21, που είναι απορριμματοφόρα μικρά και μεγάλα, μηχανικές σκούπες, καλαθοφόρα, γκρέιντερ κ.α. που θα αναβαθμίσουν εντυπωσιακά τις παρεχόμενες στον πολίτη υπηρεσίες.

Το κόστος ανέρχεται περίπου στα 7 εκατομμύρια ευρώ και προέρχονται από πόρους του Δήμου, δηλαδή τα λεφτά των δημοτών, τα οποία διαχειριζόμαστε υπεύθυνα και με σεβασμό και τα διαθέτουμε για να καλύπτουμε τις ανάγκες. Και συνεχίζουμε. Να σας θυμίσω ότι προεκλογική, το 2014, η τότε αντιδήμαρχος, Νατάσσα Οικονόμου, είχε ντύσει με κορδέλες ένα μόλις απορριμματοφόρο και το γύριζε. Με τρέλα και κορδέλα.

Εμείς ξεκινήσαμε την προμήθεια αυτή από διετίας, και όχι προεκλογικά, και αν καθυστέρησε οφείλεται στις προσφυγές και τις ενστάσεις των γνωστών πολιτικών απατεώνων που προσπαθούν να υπονομεύσουν κάθε έργο της Δημοτικής μας Αρχής.

Δεν υποσχόμαστε τίποτα, απλώς παλεύουμε με την καθημερινότητα και τα προβλήματα των πολιτών και της πόλης. Ελλείψεις υπάρχουν σε προσωπικό, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται από μας. Εμείς έχουμε τους πόρους να προχωρήσουμε σε προσλήψεις, αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνεται αν δεν προηγηθεί νομοθετική ρύθμιση από την Κυβέρνηση”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου