ΤΟΠΙΚΑ

Τα Σπίτια Γαλήνης της Μητρόπολης θα ενισχύσει η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας

τα-σπίτια-γαλήνης-της-μητρόπολης-θα-εν-645172

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του Δ.Σ. της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας. Η Τράπεζα Τροφίμων, σε συνεργασία με εταιρείες, σχολεία και κοινωνικούς φορείς, πραγματοποιεί δράσεις συλλογής τροφίμων και επισιτιστικά προγράμματα στοχευόμενης υποστήριξης ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ, κ. Φωτεινή Μπλιάτσου, Πρόεδρος, κ. Τούλα Τοπούσα, Γεν. Γραμματέας, κ. Αθανασία Κοντονάσιου, ταμίας και ο κ. Αθανάσιος Κακαδιάρης, Υπεύθυνος αποθήκης, εξέφρασαν στον Σεβασμιώτατο την διάθεση της Τράπεζας να ενισχύσει με σημαντικές ποσότητες τροφίμων τα Σπίτια Γαλήνης της τοπικής Εκκλησίας, στα οποία σιτίζονται καθημερινά, την περίοδο της κρίσης, περισσότεροι από 2.000 πολίτες.

Από την μεριά του, ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Ιεράς Μητρόπολης για τη βούληση συνεργασίας της Τράπεζας Τροφίμων και ανέλυσε στους υπευθύνους της το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, το οποίο συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής στην εποχή μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου