ΤΟΠΙΚΑ

Αγορές με …GPS στον Βόλο

αγορές-με-gps-στον-βόλο-647518

Καινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα υιοθετεί ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Καινοτόμο βήμα με εφόδιο τη σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία υιοθετεί ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, δίνοντας στους καταναλωτές, ντόπιους και επισκέπτες, τη δυνατότητα να ανιχνεύσουν με …GPS δελεαστικές τιμές, προσφορές, εκπτώσεις, αλλά και τα καταστήματα που τις παρέχουν, ανά πάσα στιγμή.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η μόνη κίνηση που απαιτείται από τους καταναλωτές είναι να κατεβάσουν δωρεάν τη συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο προκειμένου να βλέπουν ανά πάσα στιγμή στην οθόνη τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

Την σχετική απόφαση έλαβε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κατά την προχθεσινή συνεδρίαση ανοίγοντας το «παράθυρο» της καινοτομίας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ντόπιων, αλλά και επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων.

«Θα υπάρχουν διάφορες ενότητες στη συγκεκριμένη ψηφιακή εφαρμογή, που θα διευκολύνουν την περιήγηση στην αγορά του Βόλου. Ο καταναλωτής θα λαμβάνει ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για τα καταστήματα, τι εμπορεύονται, πού βρίσκονται, διευθύνσεις, τηλέφωνα, το προφίλ του καταστήματος, αλλά και πού υπάρχουν εκπτώσεις», εξηγεί στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος.

Παράλληλα ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην αγορά του Βόλου, να δει ποια καταστήματα υπάρχουν, τι εμπορεύονται, να λάβει πληροφορίες για τα καταστήματα, το προφίλ τους και ό,τι απαιτείται για την ενημέρωσή του.

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή θα έχει επίσης ενότητα για τις προσφορές και τις εκπτώσεις που υπάρχουν στην εμπορική αγορά.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ότι ο καταναλωτής θα λαμβάνει ειδοποίηση για τα καταστήματα που έχουν εκπτώσεις κάθε φορά που θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις συγκεκριμένες εμπορικές επιχειρήσεις, προκειμένου να πραγματοποιεί αγορές ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του.

Η εκστρατεία ενημέρωσης των εμπόρων θα αρχίσει άμεσα, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Οντόπουλος υπολογίζεται ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή θα ξεκινήσει να υλοποιείται μετά από διάστημα ενός μήνα περίπου.

Εκπτώσεις άνω του 50%

Με υψηλά ποσοστά συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι εκπτώσεις στην εμπορική αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με τον Αποστόλη Οντόπουλο, τα καταστήματα προχωρούν πλέον σε εκπτώσεις άνω του 50%, ενώ διαθέτουν επαρκή εμπορεύματα και σε εξαιρετική ποιότητα.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως και τις 5 Μαρτίου και προσδοκία των εμπόρων είναι να καταφέρουν να μειώσουν τις απώλειες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Το 2018 ήταν η χειρότερη χρονιά για τον εμπορικό κόσμο, όπως λένε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου