ΤΟΠΙΚΑ

Εκοψε την πίτα της η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

εκοψε-την-πίτα-της-η-υποδιεύθυνση-ασφά-648034

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ευλόγησε, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα «Ιωλκός» του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μαγνησίας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας κ. Βασίλειου Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη συμπαράσταση στο έργο της Αστυνομίας, κυρίως για την παραχώρηση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου, το οποίο φυλάσσεται -πλέον μόνιμα- στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Στη συνέχεια ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Μαγνησίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος Ντιζές, ευχαρίστησε, με τη σειρά του, τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία αλλά και για την έμπρακτη βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως, με τελευταία προσφορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ακόμη ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή και τους υπόλοιπους διευθυντές για τη συνεργασία, κυρίως όμως ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αστυνομικούς στην υποδιεύθυνση ασφαλείας, που πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτόν στην επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου