ΤΟΠΙΚΑ

«Αγωνιζόμαστε για καλύτερες συνθήκες στον Ελληνισμό»

αγωνιζόμαστε-για-καλύτερες-συνθήκε-650608

Δήλωσε από τον Βόλο ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS Ευστάθιος Κεφαλίδης με αφορμή τη προχθεσινή συνάντηση

Στον Βόλο συναντήθηκαν προχθές τα μέλη του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος, παρουσία του κυβερνήτη της AHEPA HELLAS κ. Ευστάθιου Κεφαλίδη, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Ελλάδας και της ομογένειας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Περιφέρειας – 25 της γνωστής Ελληνοαμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Παρκ όπου έκοψαν την πίτα και συζήτησαν παράλληλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Με δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο κ. Κεφαλίδης υπογράμμισε ότι «αγωνιζόμαστε να έχουμε καλύτερες συνθήκες για τη χώρα και τον Ελληνισμό γενικότερα. Είμαστε σημαντικοί ως λαός. Βρισκόμαστε στην κοιτίδα του πολιτισμού ως φύλακες συμβόλων τα οποία έχουν διαποτίσει όλο τον δυτικό πολιτισμό. Εχουμε σημαντική γεωστρατηγική θέση και με ενότητα θα πάμε πολύ καλύτερα ως λαός».

Ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS δήλωσε αισιόδοξος για την καινούργια χρονιά και επισήμανε ότι «οι Ελληνες και ο Ελληνισμός στα δύσκολα δοκιμάζονται και στα δύσκολα πετυχαίνουμε πολλά. Θα βρούμε τον δρόμο μας γιατί οι Ελληνες μπορούν και στα δύσκολα ενώνονται».

Ερωτηθείς για τα εθνικά θέματα τόνισε ότι «έχουμε προβληματισμούς και ζητάμε από τους εκάστοτε πολιτικούς ηγέτες της χώρας να μας δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, μεταφέροντας την επιρροή και τους προβληματισμούς των μελών μας και θεωρώ ότι αυτός είναι ένας άλλος τρόπος διεκδίκησης».

Ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος ΑΧΕΠΑ Βόλου Δημήτρης Τσόπελας υπογράμμισε ότι «είναι τιμή μας που έχουμε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο για το νέο έτος υπό τον κυβερνήτη μας τον Στάθη Κεφαλίδη στον Βόλο. Ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει στην ΑΧΕΠΑ και στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα ένα εισιτήριο αισιοδοξίας και μια λύση σε αυτό τον γόρδιο δεσμό που βρισκόμαστε όλοι μας».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου