ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύονται οι συνοδοιπόροι του συλλόγου γονέων παιδιών ΑμεΑ

βραβεύονται-οι-συνοδοιπόροι-του-συλλ-650820

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρίες, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 5:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι συνοδοιπόροι του Συλλόγου στον αγώνα για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων προκειμένου να αγοραστεί το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που θα επιτρέπει την καθημερινή μετακίνηση των μαθητών με αναπηρίες τόσο στο σχολείο όσο και στις εξωσχολικές δράσεις.

Θα βραβευτούν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ.κ. Γ. Τοζίδης και Παντ. Σκάγιαννης για την χορηγία των 60.000 ευρώ, ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας, Δημ. Χορταργιάς και η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου η οποία ενίσχυσε την προσπάθεια μέσα από προσωπική της έκθεση φωτογραφίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το εγχείρημα και συνέβαλλε στην κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και ο πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου, Ηλίας Κουτσερής.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικό πρόγραμμα από την Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου υπό τη Διεύθυνση του Γιάννη Καρκάλα και συνοδεία στο πιάνο από την Κερασία Σιάρρα, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης για την αγορά του λεωφορείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου