ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδια στο Δημαρχείο Βόλου μετά την άφιξη Σκουρλέτη

επεισόδια-στο-δημαρχείο-βόλου-μετά-τη-652864

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο Βόλου, όπου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, με ομιλητή τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Ομάδες πολιτών που διαμαρτύρονται, η μία -η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου -για την καύση απορριμμάτων και η δεύτερη -μέλη του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος- για την μοριοδότηση για τον διορισμό εκπαιδευτικών, όταν έφτασε ο κ. Σκουρλέτης στο Δημαρχείο, φώναζαν συνθήματα.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, προστατευόμενος από αστυνομικούς των ΜΑΤ, που βρίσκονταν από νωρίς στο χώρο, μπήκε στο Δημαρχείο και πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να τον ακολουθήσουν.

Ωστόσο, ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο προαύλιο του δημαρχείο, αλλά και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ τους έκλεισαν την είσοδο.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση και “μάχες” σώμα με σώμα στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου.

Η ένταση και τα επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, ενώ η ομιλία ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν στο προαύλειο του Δημαρχείου καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιούνταν στην αίθουσα εκδηλώσεων, περιμένοντας τον κ. Σκουρλέτη. Ωστόσο, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομιλία του “φυγαδεύτηκε” από τη δεύτερη είσοδο του Δημαρχείου.

Επεισόδια στην είσοδο του δημαρχείου Βόλου

Συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι πολίτες πριν την έλευση του Π. Σκουρλέτη

Παρατεταγμένη δύναμη των ΜΑΤ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου