Με νέα χειρουργικά εργαλεία εξοπλίζεται το Νοσοκομείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-16, 19:20:32
Με νέα χειρουργικά εργαλεία εξοπλίζεται το Νοσοκομείο Βόλου

Το έργο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 100.000 ευρώ

 

Στην προμήθεια νέων χειρουργικών εργαλείων χειρουργικής πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, μετά την έγκριση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τη υπογραφή σύμβασης μεταξύ του νοσοκομείου και του αναδόχου για το έργο «Προμήθεια χειρουργικών εργαλείων χειρουργικής».

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 99.987,42€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι το Νοσοκομείο Βόλου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ενισχύουμε τη δημόσια υγεία με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο. Τόσο με το παλιό, όσο και με το νέο ΕΣΠΑ, η αιρετή Περιφέρεια προμηθεύει με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας. Ο ιατρικός εξοπλισμός ενός νοσοκομείου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της αξιοπιστίας του, σε συνδυασμό πάντα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον χειρίζεται». 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=