ΤΟΠΙΚΑ

Με νέα χειρουργικά εργαλεία εξοπλίζεται το Νοσοκομείο Βόλου

με-νέα-χειρουργικά-εργαλεία-εξοπλίζε-655742

Το έργο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 100.000 ευρώ

Στην προμήθεια νέων χειρουργικών εργαλείων χειρουργικής πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, μετά την έγκριση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τη υπογραφή σύμβασης μεταξύ του νοσοκομείου και του αναδόχου για το έργο «Προμήθεια χειρουργικών εργαλείων χειρουργικής».

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 99.987,42€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι το Νοσοκομείο Βόλου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ενισχύουμε τη δημόσια υγεία με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο. Τόσο με το παλιό, όσο και με το νέο ΕΣΠΑ, η αιρετή Περιφέρεια προμηθεύει με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας. Ο ιατρικός εξοπλισμός ενός νοσοκομείου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της αξιοπιστίας του, σε συνδυασμό πάντα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον χειρίζεται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου