ΤΟΠΙΚΑ

Πρόγραμμα για τη γυναίκα -αγρότισσα με την υποστήριξη της ΧΕΝ Βόλου

πρόγραμμα-για-τη-γυναίκα-αγρότισσα-με-656062

Διευρύνονται οι δράσεις στήριξης από την τοπική εθελοντική οργάνωση

Το πεδίο των δημιουργικών της δράσεων διευρύνει η ΧΕΝ Βόλου με στόχο να στηρίξει τη γυναίκα αγρότισσα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που υλοποιείται σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο έχει ως στόχο να διευρύνει τους δημιουργικούς ορίζοντες της αγρότισσας, παράλληλα με την επίπονη καθημερινή της ενασχόληση με τον αγροτικό τομέα, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας της οργάνωσης στην κατάμεστη αίθουσα της Εξωραϊστικής.

Οπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος της ομάδας ΧΕΝ Βόλου Πηνελόπη Παπαθανασίου, θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο στα γραφεία της ΧΕΝ Βόλου, που βρίσκονται στη διεύθυνση Γκλαβάνη 122, όσο και στους χώρους όπου βρίσκονται οι αγρότισσες. «Θα ξεκινήσουμε καμπάνια τόσο με την ενότητα της φωτογραφίας, όσο και της ζωγραφικής, παρουσιάζοντας τη γυναίκα αγρότισσα στο πριν και το τώρα» είπε η πρόεδρος της ΧΕΝ Βόλου.

Στο μεταξύ, περισσότερες από 200 γυναίκες διαφόρων ηλικιών συμμετέχουν και στηρίζουν τις δράσεις της ΧΕΝ Βόλου, που επιδιώκει να δώσει τα εφόδια στη γυναίκα για να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί μέσα στον περίγυρό της, διευρύνοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της.

Επίκεντρο της κάθε δημιουργικής ενασχόλησης που αναπτύσσεται είναι η προτροπή «η γυναίκα να πιστέψει στον εαυτό της, να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, στις γνώσεις της και να ξέρει ότι είναι μια ανεξάρτητη και αυθύπαρκτη προσωπικότητα και αυτό να το αξιοποιήσει και να μην το κρύβει» όπως υπογραμμίζει η κ. Παπαθανασίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου