ΤΟΠΙΚΑ

17χρονος δικυκλιστής γλύτωσε στις ρόδες φορτηγού!

17χρονος-δικυκλιστής-γλύτωσε-στις-ρόδε-449897

Με αρκετά αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά χτυπήματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου 17χρονος δικυκλιστής, ο οποίος έπεσε πάνω σε φορτηγό όχημα και μπλέχτηκε στις ρόδες του!

Το ατύχημα σημειώθηκε στα Λεχώνια, στο σημείο των Ψυγείων στη 1.15 περίπου μετά το μεσημέρι. Ένα φορτηγό που είχε προορισμό τα ψυγεία έστριψε στην είσοδο, ωστόσο έτσι όπως σταμάτησε εξείχε το ρυμουλκούμενο που είχε από πίσω του.

Εκείνη τη στιγμή ερχόταν ένας 17χρονος δικυκλιστής, ο οποίος βλέποντας το φορτηγό και συνειδητοποιώντας ότι πέφτει πάνω του προσπάθησε να κόψει ταχύτητα, πλάγιασε την μηχανή του και τελικά κατάφερε να την ακινητοποιήσει με τον ίδιο να πέφτει κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι ο 17χρονος δεν φορούσε κράνος.

Τροχαίο και στην Αθηνών

Στο μεταξύ χθες στις 4 περίπου μετά το μεσημέρι επί της οδού Αθηνών σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο ποδηλάτη. Ο άνδρας είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου και χτύπησε ελαφρά σε αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου