ΤΟΠΙΚΑ

Ηχηρό «παρών» του Βόλου στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

ηχηρό-παρών-του-βόλου-στο-συλλαλητή-657571

Ο τοπικός Σύλλογος Μακεδόνων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ηχηρό «παρών» αναμένεται να δώσει ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, υψώνοντας για μια ακόμη φορά φωνή διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό ζήτημα και τη συμφωνία των Πρεσπών.

O Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Το μεγάλο συλλαλητήριο διοργανώνουν η επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, η Παμμακεδονική ΗΠΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου.

Οι Μακεδόνες που κατοικούν στον Βόλο και τη Μαγνησία κορυφώνουν τη διαμαρτυρία τους παράλληλα με όλη την Ελλάδα, διατρανώνοντας την κοινή θέση «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα». Κοινή θέση των Μακεδόνων είναι η φράση «η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική» και ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της υφηλίου.

Για την μεταφορά των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο της Κυριακής θα υπάρχει λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την πλατεία Ελευθερίας στις 7 το πρωί και θα επιστρέψει αυθημερόν. Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ κατ’ άτομο. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6945825115, 6947205204 και 6979257039.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου