Προσλήψεις προσωπικού σε καινούργια επιχείρηση

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-12, 17:49:48
Προσλήψεις προσωπικού σε καινούργια επιχείρηση

Ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ για τις ειδικότητες που ζητούνται

 

Νέα επιχείρηση, που εγκαθίσταται στην β’ βιομηχανική περιοχή του Βόλου, ενδιαφέρεται να προσλάβει προσωπικό στις παρακάτω αναφερόμενες ειδικότητες. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία τους και τα προσωπικά τους δεδομένα στο γραφείο της Ομοσπονδίας (ΟΕΒΕΜ), προκειμένου εκπρόσωπος της επιχείρησης να τα αξιολογήσει και ενδεχομένως να καλέσει κάποιους για συνέντευξη.

Οι ζητούμενες ειδικότητες του προσωπικού είναι: 1) Υπάλληλος γραφείου με γνώσεις γραφής και ομιλίας στα ιταλικά, οργάνωσης και γραμματειακής υποστήριξης, χρήσης υπολογιστή (word, exel κ.λπ.) και λογιστικής (έκδοση δελτίων αποστολής παρακολούθηση αποθήκης, κ.λπ.).

2) Χειριστής περονοφόρου (clark) με δίπλωμα σε ισχύ. 

3) Εργάτης για βοηθητικές εργασίες (γενικών καθηκόντων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τα έγγραφά τους στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ Παύλου Μελά 43 - 45, 1ος όροφος, καθημερινές από 10:00 – 13:00 ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 24210 – 32780. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι έως την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, η ΟΕΒΕΜ γνωστοποιεί ακόμη ότι ζητείται χώρος τουλάχιστον 180 τ.μ. προς ενοικίαση από μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας. Παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με την ΟΕΒΕΜ.

Διεύθυνση Παύλου Μελά 43 – 45, 1ος όροφος, τηλ. και φαξ 24210 – 32780. Εmail oebemg@gmail.com.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=