Ζητά ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου για τη μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-12, 12:52:33
Ζητά ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου για τη μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της β΄ ελάσσονος μειοψηφίας, Τέλης Δουλόπουλος

 

Πρόταση για την πραγματοποίηση ειδικής διευρυμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο "Γεωργούλα", κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της β’ ελάσσονος μειοψηφίας, Τέλης Δουλόπουλος.

Στο κείμενο της πρότασής του ο κ. Δουλόπουλος αναφέρει τα εξής:

"Κύριε Πρόεδρε, Επανέρχομαι για δεύτερη φορά στο σοβαρότατο θέμα της μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας  πεζοναυτών που εδρεύει στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Χίλια και πλέον στελέχη, αξιωματικοί, πολιτικό προσωπικό και οι οικογένειες τους ενδυναμώνουν την τοπική οικονομική ζωή της περιοχής μας, μιας περιοχής που έχει δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα με την αποβιομηχάνιση, με τα κλειστά καταστήματα και την ανεργία.

Προτείνω να πραγματοποιηθεί ειδική διευρυμένη συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο με προσκεκλημένους τους βουλευτές του Νομού μας τον Περιφερειάρχη, την αντιπεριφερειάρχη και όλους τους ενδιαφερομένους ώστε να τοποθετηθούν και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί το σοβαρότατο αυτό θέμα και τις περαιτέρω ενέργειες μας".

                                                 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=