ΛΑΡΙΣΑ

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Βόλου 22χρονος για ληστεία και βιασμό

στο-εδώλιο-του-κακουργιοδικείου-βόλο-661365

Η υπόθεση σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2018 στη Λάρισα

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου θα δικαστεί μεθαύριο Δευτέρα ο 22χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από 18χρονο στη Λάρισα.

Ο 22χρονος που μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος, θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας δύο κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και δύο αντίστοιχες πλημμεληματικού.

Συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις που αντιμετωπίζει είναι αυτές της ληστείας και του βιασμού και οι πλημμεληματικές της διάθεσης ναρκωτικών ουσιών χωρίς κέρδος και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστική χρήση.

Επισημαίνεται ότι η υπόθεση είναι πρωτοείσακτη και γι’ αυτό η δίκη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί.

Ο νεαρός φερόμενος ως δράστης πάντως που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν ένας 18χρονος Λαρισαίος κατήγγειλε τον βιασμό του από έναν 22χρονο στο σπίτι του.
Σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει, το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Εκεί, κατά τα καταγγελλόμενα του 18χρονου, ο 22χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι.

Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του.

Οπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε.

Η ιατροδικαστική εξέταση είχε διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης και δεν είχε αποσαφηνίσει πλήρως την υπόθεση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου