ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένουν στις θέσεις τους οι επικουρικοί στο Νοσοκομείο Βόλου

παραμένουν-στις-θέσεις-τους-οι-επικου-663795

Στις θέσεις τους παραμένουν οι επικουρικοί γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν στις 31 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τέσσερις επικουρικούς γιατρούς στο Τμήμα Τεχνητού Νεφρού, στη Νευροχειρουργική, στη Μαιευτική και στην Παθολογική Κλινική. Και οι τέσσερις συμβάσεις ανανεώνονται για δύο χρόνια, εκτός από τη σύμβαση του νεφρολόγου η οποία ανανεώνεται για τρία χρόνια.

Όπως ανακοινώθηκε χθες από τη διοίκηση του Αχιλλοπουλείου, τις επόμενες μέρες το υπουργείο Υγείας αναμένεται να ανάψει «πράσινο φως» για την ανανέωση των συμβάσεων των επικουρικών γιατρών, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στις 31 Ιανουαρίου. Για τις συγκεκριμένες συμβάσεις η ανανέωση θα είναι για δέκα μήνες.

Πιστώνονται τα αναδρομικά

Χθες έγινε γνωστό από τον διοικητή του ΓΝΒ Μ. Δραμητινό, που μίλησε στην ΤRT, ότι μέχρι αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς ενεργών γιατρών και συνταξιούχων τόσο του Νοσοκομείου Βόλου, όσο και των Κέντρων Υγείας της Μαγνησίας τα αναδρομικά. Το συνολικό ποσό που θα μοιραστούν οι 320 περίπου δικαιούχοι γιατροί υπολογίζεται στα 2,3 εκατ. ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου