Μοίρασε στους κρατούμενους ξενόγλωσσες Καινές Διαθήκες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-09, 16:21:51
Μοίρασε στους κρατούμενους ξενόγλωσσες Καινές Διαθήκες

Ο «Εσταυρωμένος» μετά από χρηματοδότηση πολίτη από το εξωτερικό

 

Με τη διανομή δεκάδων ξενόγλωσσων ΚαινώνΔιαθηκών στους χώρους κράτησης ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ο Σύλλογος Συμπαραστάσεων Κρατουμένων ο «Εσταυρωμένος».

Ο «Εσταυρωμένος» ενημερώνει ότι είναι αλήθεια πως στην περιοχή μας κρατούνται πολλοί αλλοδαποί συνάνθρωποί μας. «Μόνο η φυλακή του Βόλου φιλοξενεί 120 περίπου αλλοδαπούς κρατουμένους. Αν υπολογίσουμε δε και τον αριθμό των κρατουμένων που κρατούνται στη φυλακή της Κασσαβέτειας και των κρατητηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, τότε ο αριθμός των εγκλείστων αλλοδαπών αυξάνεται πάρα πολύ».

Η διανομή των Κ. Διαθηκών έγινε μετά την έμπρακτη αγάπη συνανθρώπου από το εξωτερικό ο οποίος χρηματοδότησε την αγορά 217 Κ. Διαθηκών στα ρωσικά, τα ρουμανικά, τα αραβικά, τα τουρκικά, τα περσικά κ.ά.).

Η χορηγός έδωσε έτσι τη δυνατότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Εσταυρωμένου» να κάνει ιεραποστολή σε χώρους όπου η μοναξιά οδηγεί τους ανθρώπους να αναζητούν και μια επικοινωνία με τον Κύριο.

«Έχει, επίσης, μεγάλη σημασία να γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι της..."ελεύθερης" κοινωνίας μας πως όλοι οι φυλακισμένοι είναι πλάσματα του Θεού και στο πρόσωπό τους θα πρέπει να βλέπουμε τον ίδιο τον Κύριο Ιησού Χριστό που είπε: «εν φυλακή ημήν και ήλθατε προς με»», αναφέρει ο «Εσταυρωμένος», του οποίου το μήνυμα είναι: «Και ο κρατούμενος είναι αδελφός μας!!!».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=