ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτική εκδήλωση για τα ρευματικά νοσήματα

ενημερωτική-εκδήλωση-για-τα-ρευματικ-666272

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με θέμα «Ρευματικά νοσήματα και χρόνιος πόνος. Θεραπευτικές επιλογές, αντιμετώπιση ανεπιθύμητων ενεργειών –Κίτρινη κάρτα» διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) το επόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρες 17:00 – 20:00 στο ξενοδοχείο Volos Palace (Ξενοφώντος & Θρακών).

Στην εκδήλωση ειδικοί επιστήμονες από τη ρευματολογία, την παθολογία, την αναισθησιολογία και την ψυχιατρική θα αναλύσουν και θα προτείνουν λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου που υπομένουν οι ρευματοπαθείς και έχει ως αποτέλεσμα την κακή ποιότητα ζωής τους.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν είναι τα είδη του πόνου, η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους, η ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων και η ανίχνευση ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμακοεπαγρύπνηση – κίτρινη κάρτα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις. Η εκδήλωση είναι μία ευγενική χορηγία των εταιρειών Hospital Line, MSD και Pfizer.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Βόλου κ. Ζωή Χατζηδημητρίου ( Δευτ. – Παρ.) τηλ. 6936 913735 και τη γραμματεία εκδήλωσης (Δευτ. – Παρ. 10:00 – 17:00) τηλ. 210 3645629.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου