ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινούν έργα ύδρευσης σε Ζαγορά – Μούρεσι

ξεκινούν-έργα-ύδρευσης-σε-ζαγορά-μού-667395

Ξεκινούν μέσα στον Ιανουάριο έργα ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Πρόκειται για εργολαβία που αποτελείται από δύο τμήματα, με τη μία να περιλαμβάνει περιοχές του πρώην Δήμου Ζαγοράς και την άλλη του πρώην Δήμου Μουρεσίου, ύψους 300.000 ευρώ η κάθε μία.

Προ ημερών ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση του έργου και προέκυψε ο ανάδοχος που σύντομα αναμένεται να υπογράψει σύμβαση και να ξεκινήσουν εργασίες καιρού επιτρέποντος.

Στη μελέτη προβλέπεται η αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών ύδρευσης στα εξής σημεία: Από τις πηγές έως τον Αγιο Δημήτριος, έως το Μούρεσι, έως τον Σταυρό για Παπά Νερό και Νταμούχαρη και Ζαγορά – Ανάληψη, Χορευτό – Παρίσαινα και Μακρυράχη – Αγίους Σαράντα.

Βάσει χρονοδιαγράμματος τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σε δύο μήνες. Με την ολοκλήρωση των έργων θα επιδιορθωθούν οι ζημιές που προέκυψαν μετά τις καταστροφές του περασμένου Φεβρουαρίου, ενώ θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση διαρροών και στην εξασφάλιση επαρκούς και ποιοτικού νερού στους κατοίκους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου