ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Ολόκληρο ταξίδι    

Περίπου 17 παιδιά κάνουν καθημερινά ολόκληρο ταξίδι για να πάνε στο σχολείο τους. Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή του πρώην Δήμου Μουρεσίου, τα οποία πάνε στο ΕΠΑΛ και μάλιστα στο ΕΠΑΛ Αγριάς και για να είναι στο σχολείο τους στην ώρα τους πρέπει να ξυπνάνε από τις 6.00 το ξημέρωμα!

Α.Φ.
 
Προσοχή
Από τον αέρα των τελευταίων ημερών έχουν πέσει πολλά νεράντζια στα πεζοδρόμια και τους δρόμους με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για τους πολίτες να γλιστρήσουν αν πατήσουν πάνω τους. Προχθές μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο να πέσει, ωστόσο τελευταία στιγμή στηρίχτηκε στο δέντρο.
Α.Φ.
 
Λύση
Αναρωτιέμαι, αφού οι καταστηματάρχες της Αγριάς αντιμετωπίζουν πρόβλημα κάθε φορά που έχει κακοκαιρία ή έντονους ανέμους και αφού υπάρχουν ήδη υποδομές, που σημαίνει ότι δεν είναι παράνομες, γιατί αντί να βάζουν από μόνοι τους τέντες και πλαστικά δεν κάνει ο Δήμος μια ενιαία και σταθερή υποδομή, ώστε και όμορφη να είναι η εικόνα της παραλίας και να μη δημιουργούνται προβλήματα;
Α.Φ.
 
 
Ερημιά στην αγορά  
Απελπιστική είναι η κατάσταση των εμπόρων στο Βόλο. Στην εμπορικότερη οδό της πόλης, την Ερμού, υπάρχουν καταστήματα στα οποία δεν μπαίνει πελάτης ούτε καν για να ρωτήσει τις τιμές των προϊόντων, ούτε καν να κοιτάζει τα ρούχα και τα παπούτσια. Και μετά διερωτώμαστε πώς έχουν κλείσει δεκάδες μαγαζιά.
Δ.Π
 
Προσοχή, δέντρο
Στην οδό Γκλαβάνη, λίγα μόλις μέτρα πάνω από την οδό Αλεξάνδρας, υπάρχει ένα δέντρο που με τους καρπούς και τα φύλλα του λερώνει ολόκληρο το πεζοδρόμιο. Κάποιο συνεργείο θα είναι αρμόδιο για να καθαρίσει την περιοχή, γιατί η διέλευση είναι δύσκολη.
Δ.Π
 
Καταφύγια
Καταφύγια για τα αδέσποτα έχουν γίνει οι είσοδοι των πολυκατοικιών και τα σκαλιά των περισσότερων μαγαζιών. Ιδίως με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών πολλοί ένοικοι και ιδιοκτήτες φιλοξένησαν στα σπίτια τους τα αδέσποτα. Άραγε αυτά θα βρουν κάποια στιγμή ένα σπίτι;
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου