ΤΟΠΙΚΑ

Η «Σοφία» έφερε ακυρώσεις στο Πήλιο

η-σοφία-έφερε-ακυρώσεις-στο-πήλιο-668881

Προβληματισμός και ανησυχία στους ξενοδόχους του Πηλίου

Εντονα προβλήματα και ανατροπές της τελευταίας στιγμής στις κρατήσεις των ξενοδοχείων κατά βάση στον ορεινό όγκο του Πηλίου, με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργο Ζαφείρη να κάνει λόγο για πολλές ακυρώσεις λόγω της κακοκαιρίας.

Οι ακυρώσεις σημειώθηκαν το τελευταίο διήμερο μόλις έκανε την εμφάνισή της η «Σοφία», το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που «έντυσε» στα λευκά την Μαγνησία, με πολλούς ξενοδόχους να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στις αφίξεις της τελευταίας στιγμής.

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Ζαφείρης οι επαγγελματίες του κλάδου εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ διαβλέπουν πληρότητες χαμηλότερες των προσδοκιών τους ενόψει των Φώτων, χωρίς να λείπουν βέβαια οι λάτρεις του χιονιού που ούτως ή άλλως επιθυμούν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στο Πήλιο.

«Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν αναμφίβολα την ψυχολογία των επισκεπτών και όσοι επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί μας ζητούν πληροφορίες για το οδικό δίκτυο. Από την πλευρά μας τους ενημερώνουμε ότι είναι ανοιχτό και κατά συνέπεια μπορούν να επισκεφτούν τον Βόλο και το Πήλιο» υπογραμμίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων.

Ο ίδιος υπογραμμίζει κλείνοντας, ότι «οποιαδήποτε μείωση των εσόδων των ξενοδόχων επιδρά αρνητικά γιατί έχουμε μπροστά μας κι έναν βαρύ χειμώνα με πολύ μεγάλες υποχρεώσεις και δυσκολία να τις καλύψουμε».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου