ΤΟΠΙΚΑ

Πομπή κηδείας «κόλλησε» πριν τον Αγιο Λαυρέντιο

πομπή-κηδείας-κόλλησε-πριν-τον-αγιο-670256

Προβλήματα λόγω του χιονιά στο οδικό δίκτυο Βόλου – Τσαγκαράδας

Πολλά προβλήματα μικρής όμως έκτασης προκλήθηκαν λόγω του χιονιά και στο οδικό δίκτυο Βόλου – Τσαγκαράδας, όπου χιόνιζε χθες με ένταση από τις 11 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Στον δρόμο από τα Λεχώνια για Αγιο Λαυρέντιο και λίγο πριν από το χωριό του Αγίου Λαυρεντίου η πομπή κηδείας, στην κεφαλή της οποίας υπήρχε νεκροφόρα, «κόλλησε» στα χιόνια στις 4 το απόγευμα.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα χρειάστηκε να «ξεκολλήσουν» από τα χιόνια συνολικά έξι αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην πομπή.

Ο αποχιονισμός όμως ήταν άμεσος και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σε είκοσι λεπτά της ώρας.

Στο 6ο χιλιόμετρο Μηλεών – Τσαγκαράδας πολλά αυτοκίνητα «κόλλησαν» στο χιόνι, στο διάστημα από τις 3 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, κυρίως οδηγών επισκεπτών του Πηλίου που ταξίδευαν για Τσαγκαράδα και δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα προβλήματα προκλήθηκαν και έξω από το Νεοχώρι όπου χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση για να «ξεκολλήσουν» τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα.

Σε όλες τις περιπτώσεις το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου ενημέρωνε το κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Νοτίου Πηλίου και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ανάλογα με το συμβάν και η επέμβαση ήταν άμεση.

Αποχιονισμό ενεργούσαν τουλάχιστον έξι μεγάλα εκχιονιστικά μηχανήματα και τρία τέσσερα μικρά που έμπαιναν στους μικρότερους δρόμους.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου