ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερις εθελοντικές αιμοδοσίες μέσα στον Ιανουάριο

τέσσερις-εθελοντικές-αιμοδοσίες-μέσ-670423

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εύχεται στα μέλη του και στους φίλους που τον στηρίζουν Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη.

Ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά με τέσσερεις αιμοδοσίες μέσα στον Ιανουάριο και συγκεκριμένα την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων στην Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 από 9.00 μέχρι 13.00 στον προαύλιο χώρο της Αντιπεριφέρειας (πρώην Νομαρχία) στον Βόλο.

Η δεύτερη εθελοντική θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου από 9.00 ως 13.00 στο 2ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας, η τρίτη την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου από 9.00 ως 13.00 στο Βελεστίνο και η τέταρτη την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 από 9.00 μέχρι 13.00 στις εγκαταστάσεις τις ΔΕΥΑΜΒ (τέρμα Κουντουριώτου-πάνω από τον Περιφερειακό) σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ.

“Στις αιμοδοσίες μπορούν να προσέλθουν όλοι οι εθελοντές αιμοδότες και οι φίλοι τους να αιμοδοτήσουν γιατί όλοι μπορούν να προσφέρουν αγάπη στον συνάνθρωπο, στον συμπολίτη, δώρο ανεκτίμητης αξίας που δεν θα κοστίσει τίποτα αλλά θα δώσει ζωή. Μην ξεχνάτε ότι οι ανάγκες ήταν και είναι μεγάλες στο Νοσοκομείο Βόλου ιδιαίτερα αυτή την εποχή μετά τις γιορτές που ορίζονται τα χειρουργεία”, επισημαίνεται από την Διοίκηση του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου