ΤΟΠΙΚΑ

Εσύ μπήκες στην κλήρωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου;

εσύ-μπήκες-στην-κλήρωση-του-εμπορικού-674287

Μεγάλη συμμετοχή καταναλωτών αναμένεται να έχει η κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Νέας Ιωνίας για τη διανομή δωροεπιταγών των 50 ευρώ.

Οι αγορές από τα καταστήματα με το κόκκινο σήμα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου «Εσύ μπήκες στην κλήρωση;» συνεχίζονται έως και τις 7 Ιανουαρίου σε συνολικά 86 μαγαζιά που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία του Συλλόγου φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.

Οι καταναλωτές μπορούν με τις αποδείξεις των αγορών τους να μπουν στο site του Εμπορικού Συλλόγου www.esv.gr και με μικρά βήματα να συμμετέχουν στην κλήρωση και να διεκδικήσουν τις δωροεπιαταγές.

Η κλήρωση θα γίνει Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2018 και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να δηλωθεί το τηλέφωνο επικοινωνίας.

«Οσο πιο πολύ ψωνίζεις τόσο πιο πολύ κερδίζεις συμμετοχές», είναι το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Ψωνίζοντας από τα καταστήματα της λίστας ο καταναλωτής μπορεί να δηλώνει κάθε φορά συμμετοχή βάζοντας τον αριθμό απόδειξης και την ημερομηνία αγοράς έως τις 07/01/2019.

Οι νικητές των δωροεπιταγών οφείλουν να προσκομίσουν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου την απόδειξη συμμετοχής τους.

Με την κλήρωση ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας θέλει να αποδείξει και πρακτικά ότι ψωνίζοντας κανείς στον τόπο του τα χρήματα ξαναγυρίζουν σε εκείνον.

«Η ενέργεια της κλήρωσης εντάσσεται σε μία γενικότερη δράση που την έχουμε προγραμματίσει για τον Μάρτιο του 2019 οπότε θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και των τοπικών προϊόντων σε μία προσπάθεια καλλιέργειας της καταναλωτικής συνείδησης», είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Αποστόλης Οντόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου