ΤΟΠΙΚΑ

Κρεοπωλείο με χρυσά βραβεία

κρεοπωλείο-με-χρυσά-βραβεία-675414

Πανελλήνιες διακρίσεις απέσπασε ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς στην έκθεση Meat & Grill Days

Χρυσές διακρίσεις απέσπασε πρόσφατα το κρεοπωλείο «Μυλωνάς», που μετρά περισσότερα από πενήντα πέντε χρόνια εμπορικής δραστηριότητας στον Βόλο, εδραιώνοντας την παρουσία του ανάμεσα στα κορυφαία της Ελλάδας.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο Βολιώτης κρεοπώλης Κωνσταντίνος Μυλωνάς, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, απέσπασε μεγάλες διακρίσεις στην έκθεση Meat & Grill Days, στην οποία πραγματοποιήθηκε ο 5ος διαγωνισμός κρεοπωλών Ελλάδος, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στους παραπάνω διαγωνισμούς συμμετείχαν κρεοπώλες από όλη την Ελλάδα, με τον Κωνσταντίνο Μυλωνά να διακρίνεται σε δύο κατηγορίες. Συγκεκριμένα απέσπασε το χρυσό βραβείο ποιότητας για τα οκτώ από τα δέκα κρεατοσκευάσματα που παρουσίασε. Τα κρεατοσκευάσματα που απέσπασαν το χρυσό βραβείο ποιότητας είναι το μοσχαρίσιο μπιφτέκι ωρίμανσης, η μπριζόλα ωρίμανσης, το πρόβειο σουβλάκι, το πρόβειο παϊδάκι μαριναρισμένο, ο χοιρινός γύρος, το μπιφτέκι κοτόπουλο, το παραδοσιακό λουκάνικο και η καπνιστή μπριζόλα.

Παράλληλα ήταν μεταξύ των δύο πρώτων στον διαγωνισμό που αφορά στην τεχνική του κρεοπώλη, την τεχνική κρεατοσκευασμάτων και την τεχνική κοπής. Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό οι δύο πρώτοι, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη διεθνή έκθεση IFFA που θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη. Πρόκειται για μία διεθνή έκθεση επεξεργασίας, συσκευασίας κρέατος και παραγωγής αλλαντικών, δικτύων διανομών και γκουρμέ προϊόντων.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τα νέα βραβεία που απέσπασε «είναι η επιβράβευση των κόπων μας. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι οι προσπάθειές μας και η υψηλή ποιότητα των κρεάτων μας αναγνωρίζονται τελικά σε όλη την Ελλάδα».

Το κρεοπωλείο, που ξεκίνησε το 1962 από τον πατέρα του Φιλήμονα, αναπτύσσει δυναμική παρουσία, με την υψηλή ποιότητα να αποτελεί πάντα το κέντρο βάρους στο καθημερινό και το γιορτινό τραπέζι.

Στόχος του Κωνσταντίνου Μυλωνά είναι «να πάμε την επιχείρηση σε άλλο επίπεδο, να ξεφύγουμε από το κλασικό κρεοπωλείο» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ υπογραμμίζει ότι «προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας και να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ονειρο και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε», τονίζει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου