ΤΟΠΙΚΑ

Ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πορταριά

ζευγάρι-έπεσε-από-το-μπαλκόνι-ξενοδοχ-677253

Αδοξο τέλος είχαν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Πορταριά για ένα ζευγάρι που για λόγους ερωτικής αντιζηλίας μάλωσε και υπό την επήρεια αλκοόλ έπεσε στο κενό από το παράθυρο πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 5 τα ξημερώματα, όταν ολόκληρο το ξενοδοχείο «σηκώθηκε στο πόδι» από δυνατές φωνές.

Το νεαρό ζευγάρι, ένας άνδρας 35 ετών από τη Θεσσαλονίκη και μία γυναίκα 32 ετών από την Καρδίτσα, καβγάδιζε για κάποια «περίεργα» μηνύματα που φέρεται να είχε λάβει η γυναίκα.

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται ότι η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει εκτός ελέγχου και σειρήνες άρχισαν να ηχούν έξω από το ξενοδοχείο, ενώ οι υπάλληλοι έτρεχαν αναστατωμένοι να δουν τι συνέβη.

Πάνω στον καβγά η γυναίκα ενώ καθόταν στο παράθυρο φέρεται να έχασε την ισορροπία της από την ένταση και να έπεσε στο κενό από ύψος 3,5 μέτρων.

Στο κενό όμως βρέθηκε λίγο αργότερα και ο άνδρας που προσέτρεξε να δει τι συνέβη και έπεσε και εκείνος από το παράθυρο.

Για καλή του τύχη το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πτώση στο κενό η γυναίκα υπέστη εκδορές, ενώ ο άνδρας έσπασε τον αστράγαλό του.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου που έσπευσε να λάβει καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να δήλωσε ότι είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Η γυναίκα δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση, καθώς δεν υπέστη κάποια βλάβη, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον άνδρα.

Το ζευγάρι φέρεται να δήλωσε ότι είχε έναν καβγά, αλλά η πτώση από το παράθυρο δεν είχε καμία σχέση με τον τσακωμό.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου δεν σχημάτισε δικογραφία, καθώς δεν υποβλήθηκε έγκληση και έτσι κρίθηκε ότι δεν σημειώθηκε κάποιο αδίκημα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου