ΤΟΠΙΚΑ

Συναγερμός για πτώση Ι.Χ. σε χαράδρα στο Πήλιο

συναγερμός-για-πτώση-ι-χ-σε-χαράδρα-στο-677617

Κινητοποίηση από ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική για πτώση αυτοκινήτου σε χαράδρα. Συναγερμός χθες στις 10.30 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας οδηγός αυτοκινήτου καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Ο οδηγός φέρεται να οδηγούσε στο δρόμο από Μηλιές προς Τσαγκαράδα όταν για άγνωστο προς στιγμή λόγο προφανώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και στο ύψος της Λαμπινού «έφυγε» από τον δρόμο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός βρισκόταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε κατακρημνιστεί σε χαράδρα.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τη διάσωση του οδηγού. Εντούτοις επειδή η βάρδια του ασθενοφόρου του Κέντρο Υγείας Αργαλαστής ήταν κενή στον τόπο έσπευσε ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Βόλου.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού κινητοποιήθηκε και πυροσβεστικό όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος εκτιμάται ότι ήταν σε καλή κατάσταση καθώς είχε επαφή με το περιβάλλον και μπορούσε να συνεργαστεί με τις αρχές για τον ακριβό τόπο του ατυχήματος.

Μετά από μιάμιση περίπου ώρα, οι διασώστες απεγκλώβισαν ζωνταό τον οδηγό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου