ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερος ο «βιαστής» της 72χρονης

ελεύθερος-ο-βιαστής-της-72χρονης-851206

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή χρηματικής εγγύησης, μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Βόλου, αφέθηκε ο 43χρονος μικροπωλητής λαϊκών αγορών που κατηγορούνταν μετά από μήνυση 72χρονης για απόπειρα βιασμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη υποστήριξε ότι είχε αναφέρει και προανακριτικά στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου,
αρνούμενος ότι άσκησε βία σε βάρος της 72χρονης κατοίκου Βόλου και αποκάλυψε ότι μαζί της είχε περιστασιακές ερωτικές σχέσεις από το 1988, χωρίς όμως σεξουαλική επαφή αλλά πάντα σε… στοματικό επίπεδο. Επεσήμανε επίσης ότι ποτέ δεν πληρωνόταν τα ψώνια που μετέφερε, αλλά αντίθετα άφηνε και… πουρμπουάρ για τις απολαύσεις.
Σύμφωνα με την μήνυση που υπέβαλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η 72χρονη οικοκυρά την περασμένη Τετάρτη, ο 43χρονος της μετέφερε τα ψώνια της στο σπίτι, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια καθώς διατηρούσαν φιλική σχέση.
Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο 43χρονος της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα. Η ίδια αρνήθηκε και τότε ο 43χρονος άρχισε να ασκεί πάνω της σωματική βία, χτυπώντας την με μπουνιές στο πρόσωπο και άλλα μέρη τους σώματός της. Όμως η σθεναρή αντίδραση της 72χρονης απέτρεψε τον 43χρονο να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια η 72χρονη μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Από την πλευρά της η 72χρονη ανέφερε ότι από το τότε που έχασε τον σύζυγο της, εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου