ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά διοργάνωσαν σωματεία

χριστουγεννιάτικη-γιορτή-για-τα-παιδ-679743

Τα μικρά παιδιά ήταν το επίκεντρο της εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν τα εργατικά σωματεία του Βόλου, Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», Συνδικάτο Τύπου- Χάρτου, Σωματείο εργαζομένων στη ΒΕΜΕΚΕΠ, σωματείο Καθαριστριών νομού Μαγνησίας, σύνδεσμος Εμπορούπαλλήλων και Ιδιωτικών υπαλλήλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Εκατοντάδες μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, συνοδευόμενα από τους γονείς κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΒ, παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, διασκέδασαν και πήραν τα δώρα τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Κώστα Στεργίου προέδρου του συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας Μ. Παπαρήγας που τόνισε αυτή η γιορτή αποτελεί μία ευχάριστη αναλαμπή μέσα στην σκληρή πραγματικότητα που ζουν οι εργαζόμενοι της χώρας μας αυτή την περίοδο.

Στην εξέδρα στην συνέχεια στήθηκε η σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου Σκιών και παρουσιάσθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Ο Καραγκιόζης μυλωνάς και οι καλικάτζαροι» από τον γνωστό καλλιτέχνη Παν. Φιλιππίδη.

Ακολούθως στην σκηνή ανέβηκαν και παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα οι μικροί χορευτές αγόρια και κορίτσια του του παιδικού τμήματος του Μικρασιατικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας «Μνήμες προσφύγων» και έπειτα η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής «Τραγουδάρα».

Στα μικρά παιδιά μοιράσθηκαν συμβολικά δώρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου