ΤΟΠΙΚΑ

«Βούλιαξε» η εμπορική αγορά του Βόλου, «ανάσαναν» τα ταμεία

βούλιαξε-η-εμπορική-αγορά-του-βόλου-680303

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την καλή διάθεση, οι Βολιώτες παραμέρισαν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και ξεχύθηκαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης για να κάνουν τις αγορές τους.

Σε δρόμους όπως η Ερμού, η Σπυρίδη, η Αντωνοπούλου, η Τοπάλη νωρίς το μεσημέρι σημειώθηκε το αδιαχώρητο.

Η αυξημένη κίνηση στα καταστήματα αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη μετά από καιρό για τους εμπόρους, που το τελευταίο διάστημα είδαν τους τζίρους τους να κινούνται στα τάρταρα και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αίσθημα ικανοποίησης .

Σήμερα παραμονή Χριστουγέννων η εμπορική αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα σε συνεχόμενο ωράριο.

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν ξανά, την ερχόμενη Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη ιδιαίτερα ήταν η κίνηση χθες και στους δρόμους της πόλης, με τα κλιμάκια της Τροχαίας Βόλου, να βρίσκονται επί ποδός για τη διευκόλυνση των οδηγών. Τροχονόμοι πεζοί αλλά και περιπολικά και εποχούμενοι αστυνομικοί βρίσκονταν σε διαρκή κίνηση, προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων, αποτρέποντας παράλληλα και όσους έσπευδαν να σταθμεύσουν στις κεντρικές αρτηρίες όπου υπάρχει απαγορευτικό, ώστε να μείνουν ελεύθερες οι ειδικές λωρίδες διέλευσης λεωφορείων και ταξί.

Στο πόδι επίσης από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα ήταν και οι λιμενικοί, προκειμένου να αποφορτίσουν από την κίνηση την οδό Αργοναυτών, όπου επίσης παρουσιάστηκε χθες έντονος κυκλοφοριακός φόρτος, εξαιτίας της διέλευσης οχημάτων που ήθελαν να προσεγγίσουν το πάρκινγκ στο λιμάνι για να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους, το οποίο ωστόσο γύρω στις 2 το μεσημέρι «έκλεισε» καθώς δεν υπήρχε θέση ελεύθερη ούτε για δείγμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου