ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά αγάπης των αστυνομικών στον «Εσταυρωμένο»

προσφορά-αγάπης-των-αστυνομικών-στον-680941

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα για τον Σύλλογο Συμπαραστάσεως Κρατουμένων

Τρόφιμα και ρούχα για τον Σύλλογο Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Εσταυρωμένος» συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί και οι οικογένειές τους στη Μαγνησία.

Χθες στην επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για ευχές στους αστυνομικούς και τους κρατουμένους, η Αστυνομική Διεύθυνση προσέφερε με αγάπη τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην «ψυχή» του Συλλόγου τον π. Θεόδωρο που συνόδευε τον Μητροπολίτη.

«Ξέρετε ότι υπάρχει ένα κλίμα εμπιστοσύνης, μία άτυπη μεν, αλλά πολύ ουσιαστική συνεργασία προκειμένου να δίνουμε κουράγιο στους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στον τόπο, που διασφαλίζουν να νιώθουμε ασφαλείς και βεβαίως έχουν και κοινωνική δράση. Μάζεψαν τρόφιμα για τον «Εσταυρωμένο»», είπε στις δηλώσεις του ο κ. Ιγνάτιος.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε δύναμη και υγεία στους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους ώστε να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο που επιτελούν, ενώ μίλησε για τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε και την ενότητα που έχουμε ανάγκη,

«Ο λαός μας θέλει όλους τους θεσμούς να τους βλέπει ενωμένους γιατί ξέρει ότι αυτό είναι το μεγάλο του «όπλο». Είναι κρίσιμες οι στιγμές, αλλά ευχόμαστε τα Χριστούγεννα να είναι ευλογημένα και ειρηνικά για όλους και η καινούργια χρονιά να είναι εξίσου ειρηνική.

Εχουμε αυτό το δώρο του Θεού και ελπίζω ότι θα συνεχίσει να το δίνει σε αυτή την πατρίδα που ξέρει ότι είναι ένας παράγοντας εξελίξεων και ταυτόχρονα ένα σημείο αναφοράς για ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

«Καλωσορίζουμε και φέτος όπως κάθε χρονιά αυτές τις άγιες μέρες τον Σεβασμιώτατο. Ερχεται να προσφέρει αγάπη και ευχές σε εμάς τους αστυνομικούς, αλλά και στους κρατουμένους ημεδαπούς και αλλοδαπούς», δήλωσε από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Μαρκογιαννάκης.

Ο ίδιος επισήμανε ότι «από τη μεριά μας όλες οι οικογένειες των αστυνομικών από όλο τον Νομό μαζέψαμε τρόφιμα και ρούχα. Τα προσφέρουμε με αγάπη στον Σύλλογο Συμπαράστασης Κρατουμένων και στην «ψυχή» αυτού του Συλλόγου τον π. Θεόδωρο γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα τα μεταφέρει σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Από καρδιάς απ’ όλους τους αστυνομικούς και τις οικογένειές μας ευλογημένα Χριστούγεννα».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου