ΤΟΠΙΚΑ

Στέναξαν από το… ξημέρωμα μπροστά στα ΑΤΜ των τραπεζών στον Βόλο

στέναξαν-από-το-ξημέρωμα-μπροστά-στα-681129

Oι «ουρές» που άρχισαν να σχηματίζονται μπροστά από τα ΑΤΜ των τραπεζών του Βόλου το βράδυ της Πέμπτης συνεχίστηκαν και χθες το πρωί, κυρίως με συνταξιούχους που προσέρχονταν μαζικά προκειμένου να πληρωθούν τις συντάξεις τους, που καταβλήθηκαν νωρίτερα λόγω εορτών.

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε και μέσα στα περισσότερα τραπεζικά καταστήματα, καθώς εκτός από τους συνταξιούχους περίμεναν υπομονετικά μπροστά από τα γκισέ των ταμείων συναλλασσόμενοι που ήθελαν να πληρώσουν για διάφορες υποχρεώσεις.

Οι συνταξιούχοι πάντως έτρεξαν από το… ξημέρωμα στις τράπεζες για να «σηκώσουν» τα χρήματα από τις συντάξεις του Ιανουαρίου.

Στα σκαλοπάτια του κεντρικού υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ιάσονος δεκάδες συνταξιούχοι έβαζαν και ξαναέβαζαν την κάρτα στο μηχάνημα του ATM για να πάρουν τα χρήματα.

Το ίδιο σκηνικό και στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Δημητριάδος όπου κάποια στιγμή οι «ουρές» έφταναν στον δρόμο, αλλά και στην Τράπεζα Πειραιώς στην Ιάσονος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες πληρώθηκαν οι συντάξεις του ΙΚΑ, Δημοσίου και του ΝΑΤ, ενώ οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν στις 27 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου