ΤΟΠΙΚΑ

Χαμόγελα στους φτωχούληδες του Θεού στο Δημαρχείο Βόλου

χαμόγελα-στους-φτωχούληδες-του-θεού-σ-681142

Ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος μοίρασε 150 δέματα της ΕΒΟΛ και δωροεπιταγές

Εκατόν πενήντα δέματα με διάφορα γαλακτοκομικά είδη και δωροεπιταγές των 50 ευρώ προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και του προέδρου του Νικήτα Πρίντζου περίμεναν χθες στο Δημαρχείο Βόλου τους φτωχούληδες του Θεού.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος παρέδωσε τα δέματα σε συνανθρώπους που τα έχουν ανάγκη σύμφωνα με α οικονομικά κριτήρια που όρισε η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και αντάλλαξε θερμές ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπέος έκανε την ευχή το νέο έτος να μην υπάρχουν όχι διατακτικές, αλλά ούτε ένας συνάνθρωπός μας που να έχει ανάγκη ώστε ο Δήμος να φτάνει σε αυτό το σημείο.

«Δυστυχώς όμως οι πολιτικές εποχές οδήγησαν τη χώρα μας και τους πολίτες σε εξαθλίωση και αναγκαζόμαστε με κάθε τρόπο να συμβάλλουμε όχι μόνο ως Δήμος, αλλά και με τη συνδρομή μεγάλων επιχειρήσεων», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε ακολούθως την ΕΒΟΛ και τον πρόεδρο του Α.Σ. Βόλου Νικήτα Πρίντζο, που συνδράμουν τα μέγιστα σε συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, και ευχήθηκε «υγεία, καλή χρονιά, οικογενειακή ευτυχία και ένα καλύτερο αύριο με το νέο έτος για όλους».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου